search
arrow_drop_down_circle

Gås, gløgg og guirlander

Fordele ved gas

Gas er god til madlavning, bl.a. fordi man hurtigt kan skrue op og ned for den. Og der er god økonomi i at bruge gas, fordi man ikke bruger mere energi, end man har brug for.
Endelig er den frederiksbergske gas god for miljøet, fordi den består af naturgas, biogas og almindelig atmosfærisk luft. 
Flere fordele ved gas

Tips til miljørigtig madlavning

Opskrifter

Julen er en lang og traditionsrig skik, og der er stadig visse juleretter, der med stor glæde spises ved de danske juleborde, præcis som de blev det midt i 1800-tallet. Men også nye retter kommer til.

Vi har her samlet ni nye og gamle juleopskrifter, der med fordel kan laves på gas. For opskrifterne på gløgg og andebryst står kok Stig Hansen, mens vi har opskriften på de lune sild fra restauratør Jørgen Krabbenhøft, Cafe Lindevang. Opskriften på ganache med skovmærke og hasselnødder er leveret af Frederiks Have. Risalamanden og gåsestegen er fra den udgave af den berømte Madam Mangors kogebog, som udkom 1890.

Velbekomme!

Hvad synes du om denne side?