Tilbuddene gælder kun for elever på Frederiksberg.

Book et besøg »

 

Har du spørgsmål?

Kontakt Rune Jørgensen på:
38 18 52 24 eller på 
rrj@frb-forsyning.dk

Her bor vi »

 

Klima-køkkenskole

Antal elever pr. gang: 12 stk., dvs. ½ klasse.

Undervisningen veksler mellem en teoretisk og en praktisk tilgang til emnet klimavenlig madlavning. Vi fokuserer grundlæggende på fire delemner:

  • Råvarernes oprindelsessted og transport
  • Spis efter årstiden
  • Spis mindre kød og flere grønsager
  • Energiforbrug ved tilberedning

Vi spiser den mad, som vi sammen har lavet, så madpakker behøves ikke. Vi slutter af med en quiz.

 

 

Varighed: 2½ time.
  Sted: Demonstrationskøkkenet hos Frederiksberg Forsyning. Vi mødes i receptionen.
  Fag: Hjemkundskab.
  Klassetrin: 6. klasse (5. og 7. klassetrin kan deltage efter en snak med os).
Forberedelse: I modtager hjemmeopgaver ca. 14 dage inden besøget. Eleverne skal medbringe det udfyldte ark til undervisningen. Eleverne må desuden gerne have kendskab til begrebet klimaaftryk.

 

 


Se lille elev-reportage »