search
arrow_drop_down_circle

Klima-køkkenskole

Antal elever pr. gang: 12 stk., dvs. ½ klasse.
Undervisningen veksler mellem en teoretisk og en praktisk tilgang til emnet klimavenlig madlavning. Vi fokuserer grundlæggende på fire delemner:

  • Råvarernes oprindelsessted og transport
  • Spis efter årstiden
  • Spis mindre kød og flere grønsager
  • Energiforbrug ved tilberedning

Vi spiser den mad, som vi sammen har lavet, så madpakker behøves ikke. Vi slutter af med en quiz.

Varighed: 8 lektioner – 4 lektioner til forberedelse inden besøget efter vores undervisningsmanual og 4 lektioners besøg.
  Sted: Demonstrationskøkkenet hos os. Vi mødes i receptionen på Stæhr Johansens Vej 38.
  Fag: Madkundskab og natur/teknologi.
  Klassetrin: 6. klasse (5. og 7. klassetrin kan deltage efter en snak med os).
Forberedelse: Download undervisningsmaterialet her som .zip-fil
Læreren forestår undervisningen inden besøget og deltager i undervisningen under besøget.

Tilbuddene gælder kun for elever på Frederiksberg.

Vær med i lærernetværket

Kontakt
Skolekonsulent
Rune Jørgensen
38 18 50 00
Send e-mail
Her bor vi

Find os her

facebook twitter inster

Hvad synes du om denne side?