Tilbuddene gælder kun for elever på Frederiksberg.

Book et besøg »

 

Vær med i lærernetværket »

 

Skolekonsulent
Rune Jørgensen på
38 18 52 24 eller 
rujo@frb-forsyning.dk

 

Her bor vi »

 

Klima-køkkenskole

Antal elever pr. gang: 12 stk., dvs. ½ klasse.

Undervisningen veksler mellem en teoretisk og en praktisk tilgang til emnet klimavenlig madlavning. Vi fokuserer grundlæggende på fire delemner:

  • Råvarernes oprindelsessted og transport
  • Spis efter årstiden
  • Spis mindre kød og flere grønsager
  • Energiforbrug ved tilberedning

Vi spiser den mad, som vi sammen har lavet, så madpakker behøves ikke. Vi slutter af med en quiz.

 

 

Varighed: 2½ time.
  Sted: Demonstrationskøkkenet hos Frederiksberg Forsyning. Vi mødes i receptionen.
  Fag: Madkundskab.
  Klassetrin: 6. klasse (5. og 7. klassetrin kan deltage efter en snak med os).
Forberedelse: I modtager hjemmeopgaver ca. 14 dage inden besøget. Eleverne skal medbringe det udfyldte ark til undervisningen. Eleverne må desuden gerne have kendskab til begrebet klimaaftryk.
Læreren er tiltænkt en aktiv rolle. Find lærervejledning »

 

Se lille elev-reportage »