search
arrow_drop_down_circle

Klima-køkkenskole

Antal elever pr. gang: 12 stk., dvs. ½ klasse.
Undervisningen veksler mellem en teoretisk og en praktisk tilgang til emnet klimavenlig madlavning. Vi fokuserer grundlæggende på fire delemner:

  • Råvarernes oprindelsessted og transport
  • Spis efter årstiden
  • Spis mindre kød og flere grønsager
  • Energiforbrug ved tilberedning

Vi spiser den mad, som vi sammen har lavet, så madpakker behøves ikke. Vi slutter af med en quiz.

Varighed: 2½ time.
  Sted: Demonstrationskøkkenet hos os. Vi mødes i receptionen ved Stæhr Johansens Vej 38.
  Fag: Madkundskab.
  Klassetrin: 6. klasse (5. og 7. klassetrin kan deltage efter en snak med os).
Forberedelse: I modtager hjemmeopgaver ca. 14 dage inden besøget. Eleverne skal medbringe det udfyldte ark til undervisningen. Eleverne må desuden gerne have kendskab til begrebet klimaaftryk.
Læreren er tiltænkt en aktiv rolle.

Tilbuddene gælder kun for elever på Frederiksberg.

Vær med i lærernetværket


Kontakt
Skolekonsulent
Rune Jørgensen
38 18 50 00
Send e-mail
Her bor vi

Find os her

facebook twitter inster