search
arrow_drop_down_circle

Tips og Tricks - 5 fordele

1. Brug gas til madlavning for "Gas gavner gastronomien". Et gasblus er nemt og hurtigt at regulere og gør det let at lave velsmagende retter.

2. Det er en skrøne, at gas fedter. Det er fedt fra maden, der fedter, hvis du steger ved for høj varme. Brug også en gryde/pande, som er lidt større (½-1 cm) end blusset. Så tager flammerne og røgen fra flammerne ikke fedtet med til vejrs. Og så slipper du også for eventuelle sorte kanter langs siderne på gryden.

3. Gas er miljøvenlig energi 

4. Du skal ikke være nervøs for udslip. Gassen er tilsat et stof, der lugter og derved afslører udslip. De fleste komfurer har også flammesikring, der lukker for gassen, hvis flammen er gået ud.

5. Installationerne fylder ikke meget. Du kan få en ny og mindre gasmåler hvis du er utilfreds med den gamle. Du betaler dog selv for vvs-arbejdet.