Skip til indhold
search
arrow_drop_down_circle

 

Vi ved, at vores kunder går op i klimaet – ligesom vi selv gør. I 2019 fik Danmark sin første klimalov med et ambitiøst mål om at reducere udledning af CO2 med 70 % i 2030. På Frederiksberg er ambitionsniveauet også højt. Målet er, at byen skal være 100 % CO2 -neutral i 2030. Frederiksberg Forsyning modtager fjernvarmen fra CTR, og gennem vores samarbejde med CTR arbejder vi løbende på at få de store kraftvarmeværker omstillet til en mere miljøvenlig produktion. Det er god energi!

Vores grønne ambition
99 % af boligerne på Frederiksberg har fjernvarme. Fjernvarmen i Danmark har længe bevæget sig ad et bæredygtigt spor. Målet i hovedstadsregionen er CO2 -neutral fjernvarme i 2025. CO2 -udledningen fra fjernvarme er allerede reduceret med 50 % siden 2010 - så vi er godt på vej. Frederiksberg Forsyning fortsætter med at støtte op om den grønne omstilling og arbejder for at gøre Frederiksberg til en grønnere og renere by.

        
God energi er grøn energi
God energi er lig med grøn energi. Fjernvarme er en af de mest miljøvenlige varmekilder og en kernekomponent i at lykkes med den grønne omstilling. Jo flere der er koblet på fjernvarmenettet, jo mere kan vi være med til at rykke på den grønne agenda. Som fjernvarmekunde gør du en forskel. Og jo flere vi er sammen om varmen, desto stærkere står vi over for klimakrisen.

Det er god energi!

Hvad siger vores kunder?
Om fjernvarme, bæredygtighed og det at være en del af et fjernvarmefællesskab. Se de tre små videoer ved at klikke på de grønne bokse nedenfor.

       

Links til dig

Anders Morgentahler om bæredygtighed

Mads Nyvold om den Grønne omstilling

Bag om fjernvarmen - online rundvisning

Ring til os på tlf. 38 18 50 00 eller skriv til os på service@frb-forsyning.dk

Find os her

facebook twitter inster

Hvad synes du om denne side?