search
arrow_drop_down_circle

Klimaskole:
Vandets vej gennem tiden

Vandets vej gennem tiden er et undervisningsforløb udviklet til grundskolens 9. klasse bestående af 9 lektioner, som understøtter det fællesfaglige fokusområde Drikkevandsforsyning for fremtidige generationer. Forløbet er udviklet i samarbejde med Cisternerne. Som en del af forløbet indgår besøg - a samlet 6 lektioner - hos Cisternerne og Frederiksberg Forsyning. Derudover indgår der to lektioner inden besøgene, hvor klassen arbejder med drikkevand og forsøgsmanualer samt én opfølgende lektion, hvor klassen arbejder hjemme på skolen.

Besøgene skal bookes både hos Frederiksberg Forsyning og hos Cisternerne. Det er muligt at have begge besøg på samme dag, men det kan ikke garanteres. Besøget hos os bookes via vores bookingsystem

Forberedelse

Brug vores lærervejledning og elevhæfte til arbejdet inden besøgene. De kan hentes som pdf-fil på Cisternernes hjemmeside (åbner i nyt vindue)

Her finder du også info om booking af besøg hos Cisternerne.

Forløbets omfang: 9 lektioner inkl. et besøg hos os på 3 lektioner og et besøg hos Cisternerne på 3 lektioner.

 

Mødested: Uden for porten ved Stæhr Johansens Vej nr. 40 - se det præcise mødested

 

Fællesfagligt fokusområde i fysik/kemi, biologi og geografi.

 

For 9. klasse

 

Forberedelse: Planlæg og gennemfør 3 lektioners undervisning i klassen efter vores undervisningsvejledning.

Ved besøget: Klæd jer på efter vejret, for undervisningen foregår udendørs.

 

Læreren er tiltænkt en aktiv rolle under besøget. Husk at afsætte lektioner til undervisning ud fra vores undervisningsmanual før og efter besøget.

Pris for besøget hos Frederiksberg Forsyning: For grundskoler fra Frederiksberg er besøget gratis. For andre grundskoler er prisen kr. 2.500,- + moms pr. besøg.

Bemærk at Cisternerne opkræver en pris for besøget hos dem.

Hvad synes du om denne side?