Skip til indhold
arrow_drop_down_circle

NyhederForbrugervalg 2021

Få indflydelse på dit forsyningsselskab

- stil op som forbrugerrepræsentant i Frederiksberg Kloak og Frederiksberg Vands bestyrelser.

I år har du mulighed for at komme tættere på dit forsyningsselskab, Frederiksberg Forsyning, og bidrage til de beslutninger, der finder sted i forhold til drikke- og spildevandsforsyningen på Frederiksberg. Der er nemlig forbrugervalg i år, og der skal vælges to bestyrelsesmedlemmer, som repræsenterer forbrugerne. For at komme i betragtning som kandidat skal du have ti stillere, der er kunder hos Frederiksberg Forsyning – stillere vil sige mennesker, der bakker op om dig som kandidat. Fristen for at opstille som kandidat er den 6. september kl. 12. Der skal også vælges fire suppleanter.

Du kommer til at være tæt på en virksomhed med en lang historie i kommunen, ægte Frederiksbergblod i årene og ambitiøse mål, bl.a. for miljø og kundetilfredshed. Blandt de emner, der er på dagsordenen de kommende år, finder du blødt vand, klimatilpasning og sektionering af vandledningsnettet.

Bestyrelsesarbejdet indbefatter bl.a. at deltage i bestyrelsesmøder. I øjeblikket er der fire - seks årlige møder samt forberedelse. Som bestyrelsesmedlem har man pligt til at varetage virksomhedens interesser.

Valget offentliggøres den 11. august. Kandidaterne offentliggøres efter planen den 22. september og forbrugerne kan stemme på deres kandidat i perioden 6.-18. oktober kl. 14.00. Valgresultatet offentliggøres den 24. november. Du kan også stille op, selvom du bor i en anden kommune.

   

Publiceret: 22-06-2021