Skip til indhold
arrow_drop_down_circle

Frederiksberg Forsyning A/S

Frederiksberg Forsyning er dit lokale forsyningsselskab på Frederiksberg. Kernen af vores arbejde er at sikre Frederiksberg stabil og sikker adgang til klimavenlig vand og energi af høj kvalitet. Det gør vi ved at levere gas, vand, fjernkøling og –varme, producere vindenergi samt bortlede regn- og spildevand.

Frederiksberg er byens grønne hjerte, og hos Frederiksberg Forsyning arbejder vi målrettet for at sikre livskvalitet og bæredygtighed i kundernes dagligdag og lokalsamfundet på Frederiksberg – nu og i fremtiden. Derfor bidrager vi aktivt til byens klimasikring og bæredygtige udvikling, og vi arbejder hele tiden på at udvikle nye og mere bæredygtige løsninger inden for vand og energi i samarbejde med udvalgte partnere og interessenter.

Vi er ambitiøse, hvad angår arbejdet med bæredygtighed – både på vores egne og kundernes vegne. Den grønne omstilling og FN's Verdensmål er sat højt på vores strategiske dagsorden, og vi har en målsætning om at blive en CO2-neutral virksomhed inden 2030.

Vi vil samtidig gerne inspirere borgere, de lokale virksomheder og resten af vores lokalsamfund til grønnere valg og vaner. Vi - ca. 160 kompetente medarbejdere - står til rådighed til at hjælpe kunder til mere bæredygtigt forbrug af vand og energi med omtanke for både klimaet, os selv og hinanden.

Frederiksberg Forsyning A/S ejes 100 % af Frederiksberg Kommune.

Bestyrelsen for Frederiksberg Forsyning A/S

Ledelsen i Frederiksberg Forsyning A/S - organisering 

Mød fire medarbejdere i Frederiksberg Forsyning

Koncernen Frederiksberg Forsyning A/S - oversigt

Hent brochure om Frederiksberg Forsyning (pdf)

Klik på billedet og læs brochuren (bladrefil):

Vi leverer varme,gas,vand og afleder spillevand på Frederiksberg 

Læs årsmagasinet

Pejlemærker og mål

Komfort, livskvalitet og bæredygtighed er vores pejlemærker.
Vores ambition er at levere målrettede kvalitetsprodukter, der bidrager til den enkeltes komfort og livskvalitet - og skaber merværdi for de mange virksomheder på Frederiksberg.


 

 

Hovednummer: 38 18 50 00
Døgnvagt og Kundeservice

Stæhr Johansens Vej 38
2000 Frederiksberg
ff@frb-forsyning.dk
Åbningstider
Se på kort

CVR: 28500769
Bankkonto: 3100 - 7551185
MobilePay: 28143
EAN: 5790002044533

Facebook
LinkedIn
Privatlivspolitik
In English

Find os her

facebook twitter inster