Skip til indhold
search
arrow_drop_down_circle

Pressemateriale

Pressen er velkommen til at bruge nedenstående fotos i forbindelse med artikler eller anden omtale af Frederiksberg Forsyning. Husk at kreditere: "Foto: Frederiksberg Forsyning". Billeder og logo må ikke anvendes til markedsføring eller til anden brug.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kommunikationskonsulent Lotte Lindboe på 38 18 52 26.

 

Logo.

Download zip-fil 

Frederiksberg Forsyning A/S leverer gas, vand, fjernvarme og fjernkøling samt bortleder spildevand på Frederiksberg. Vi er et serviceselskab i Frederiksberg Kommunes energikoncern og driver koncernens selskaber.

Læs mere 

Download jpg-fi

Fjernvarme: På Frederiksberg er fjernvarme den mest økonomiske og miljørigtige måde at varme din bolig op. Over 99 % af boligerne får fjernvarme!

Læs mere 

Download jpg-fil

Gas: Bygassen består af biogas, naturgas og almindelig atmosfærisk luft. Og det er planen, at andelen af biogas skal øges på sigt.

Læs mere 

Download jpg-fil

Vand: Ca. 45% af det vand, vi bruger på Frederiksberg (ca. 5 mio. m³ om året), henter vi i Frederiksbergs undergrund. Resten køber vi af HOFOR.

Læs mere

Download jpg-fil

Kloak: Vi har ansvaret for hovedkloakkerne og som hovedregel også for stikledningerne ind til ejendommens skel. Vi har desuden ansvar for en række underjordiske opsamlingsbassiner til regnvand.

Læs mere 

Download jpg-fil

Fjernkøling: Vi leverer fjernkøling. Vores køleanlæg kan levere 3 MW køleenergi - det svarer til køleeffekten fra ca. 10.000 køleskabe (foto fra opsætning).

Læs mere

Download jpg-fil

Solceller: Vores anlæg på Stæhr Johansens Vej 38 producerer strøm, der kan dække forbruget i 50 små lejligheder / 80-90.000 kWh pr. år.

Læs mere 

Download jpg-fil

Vi graver: Vi renoverer og udbygger forsyningsnet.

Download jpg-fil

Adm. direktør Rasmus Sielemann Christensen

Download jpg-fil

Hvad synes du om denne side?