Skip til indhold
arrow_drop_down_circle

Pressemateriale

Pressen er velkommen til at bruge nedenstående fotos i forbindelse med artikler eller anden omtale af Frederiksberg Forsyning. Husk at kreditere: "Foto: Frederiksberg Forsyning". Billeder og logo må ikke anvendes til markedsføring eller til anden brug.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kommunikationskonsulent Lotte Lindboe på 38 18 52 26.

 

Logo.

Download zip-fil 

Frederiksberg Forsyning A/S leverer gas, vand, fjernvarme og fjernkøling samt bortleder spildevand på Frederiksberg. Vi er ejet af Frederiksberg Kommune.

Læs mere 

Download jpg-fil

Fjernvarme: På Frederiksberg er fjernvarme den mest økonomiske og miljørigtige måde at varme din bolig op. Over 99 % af boligerne får fjernvarme!

Læs mere 

Download jpg-fil

Gas: Bygassen består af biogas, naturgas og almindelig atmosfærisk luft. Og det er planen, at andelen af biogas skal øges på længere sigt.

Læs mere 

Download jpg-fil

Drikkevand - vi leverer drikkevand til alle på Frederiksberg. Ca. 45% (ca. 5 mio. m³ om året) henter vi i Frederiksbergs undergrund. Resten køber vi af HOFOR. Fra oktober 2022 leverer vi ensartet blødt vand til alle.

Læs mere

Download jpg-fil

Kloak: Vi har ansvaret for hovedkloakkerne og som hovedregel også for stikledningerne ind til ejendommenes skel. Og vi er engageret i en lang række klimatilpasningsprojekter – både lokale på Frederiksberg og på tværs af kommunerne.

Læs mere 

Download jpg-fil

Fjernkøling: Vi leverer fjernkøling fra køleanlæg placeret hhv. på Stæhr Johansens Vej, i Carlsberg Byen og ved Sjællands Universitetshospital. (foto fra opsætning af køleanlæg på Stæhr Johansens Vej).

Læs mere

Download jpg-fil

Solceller: Vores anlæg på Stæhr Johansens Vej 38 producerer strøm, der kan dække forbruget i 50 små lejligheder / 80-90.000 kWh pr. år.

Læs mere 

Download jpg-fil

Vi renoverer og udbygger forsyningsnettet på Frederiksberg. 

Download jpg-fil