Skip til indhold
arrow_drop_down_circle

NyhederFrederiksberg Forsyning delager i Urban Sustainability Lab 27. august

Frederiksberg har fået en ny klimafestival. 

Den 27. august fra 14 til 20 er der Urban Sustainability Lab under Bispeengbuen. Overskriften er bæredygtighed, og håbet er, at området danner ramme om gode diskussioner, fremragende ideer og sjove indfald, der tilsammen kan gøre os alle klogere på, hvordan Frederiksberg kan blive mere grøn og og os, der bor i og bruger byen kan leve mere bæredygtigt.

Det er oplagt, at Frederiksberg Forsyning deltager:

- Vi er ikke kun en forsyningsvirksomhed, der leverer vand og varme til vores kunder, men også en aktør, der kan og vil bidrage aktivt til den grønne omstilling. Blandt andet fordi vi ved en hel del om energibesparelser, og hvordan man sikrer byen mod skybrud. Jeg håber, at festivalen kan blive startskuddet til at bryde nogle af siloerne ned, så alle arbejder i den samme retning, uanset om man er borger, forsyningsselskab eller virksomhed, siger Kristian Beyer, der er chef for Kommunikation og Forretningssupport i Frederiksberg Forsyning.

Arrangementer er gratis og du kan opleve forskellige aktiviteter, deltage i workshop og debatter med relation til klima og bæredygtighed. Der er også streetforbold og endelig rinks, DJ og netværk. 

   

Publiceret: 26-08-2021