Skip til indhold
arrow_drop_down_circle

NyhederRasmus Sielemann Christensen stopper som direktør i Frederiksberg Forsyning

Frederiksberg Forsynings adm. direktør Rasmus Sielemann Christensen har efter grundige overvejelser valgt at takke ja til et nyt job.

 

Frederiksberg Forsyning har siden Rasmus Sielemann Christensens tiltrædelse gennemført en række væsentlige projekter på både vand- og energiområdet. Som særligt betydningsfulde kan nævnes idriftsættelsen af et topmoderne vandværk med blødgøring, etableringen af en varmepumpe til udnyttelse af energi til gavn for fjernvarmenettet og fortsættelsen af klimatilpasningen på Frederiksberg sammen med Frederiksberg Kommune. Senest har koncernen vedtaget en ny strategi, som skal gøre Frederiksberg Forsyning til en af Europas mest bæredygtige forsyninger. Frederiksberg Forsyning er i dag en veldrevet virksomhed med tilfredse kunder og blandt de mest effektive på vand- og spildevandsområdet.

 

Formand for Frederiksberg Forsyning Lone Loklindt udtaler: ”Vi er naturligvis kede af, at Rasmus Sielemann Christensen har opsagt sin stilling. Rasmus er en virkelig dygtig leder, og vi har haft et rigtig godt samarbejde. Vi skal i Frederiksberg Forsyning fortsætte den retning, som Rasmus sammen med bestyrelsen har været med til at sætte. Det betyder, at vi skal fortsætte det vigtige arbejde med at skabe bæredygtige løsninger på både lokale og globale udfordringer, skabe resultater med digitalisering og i det hele taget spille en stor rolle for alle borgere og erhvervslivet på Frederiksberg”.

 

Rasmus Sielemann Christensen bliver i Frederiksberg Forsyning indtil september. Hans opgaver overdrages til plan- projektchef Henrik Bay og kundechef Susanne Lund, og indtil der er fundet en afløser, konstitueres Henrik Bay som administrerende direktør. Stillingen som administrerende direktør for Frederiksberg Forsyning vil snarest blive slået op.

   

Publiceret: 07-07-2023