search
arrow_drop_down_circle

Vigtig info ved skolebesøg

Vi glæder os til jeres besøg hos os. Til jeres planlægning er her nogle informationer. Har du booket for en kollega, er det meget vigtigt, at du sender denne info videre til dem.

Giv også informationen videre til elever, der selv skal finde vej og tal gerne på forhånd med dem om, hvordan man opfører sig på en arbejdsplads

Mødested og -tid

Adresse: Stæhr Johansens Vej 38-40, 2000 Frederiksberg

Afhængig af hvilket forløb, I har bestilt, er der to forskellige mødesteder.

  1. Hvis I har bestilt forløbet Klima-køkkenskole, mødes vi uden for receptionen ved nr. 38.
    Se det nøjagtige mødested i Google Maps

  2. Hvis I har bestilt et forløb i Klimaskolen, fx Fra grundvand til drikkevand eller en rundvisning, mødes vi på fliseområdet uden for porten ved nr. 40.
    Se det nøjagtige mødested i Google Maps

I må ikke færdes på vores matrikel uden en medarbejder, så vi beder jer vente på at blive hentet.

Vi henstiller til, at I møder op ca. 5 minutter før aftalt tid, så vi kommer i gang til tiden.

Din rolle under besøget

Vi ser gerne, at du som lærer har en aktiv rolle under besøget. Du ved bedst, hvor eleverne er fagligt, og den viden vil vi gerne udnytte. Derfor er du velkommen til at bryde ind undervejs og koble undervisningen sammen med den viden, eleverne allerede har fra tidligere. Hvis der indgår hands on-øvelser i forløbet forventer vi, at du hjælper til med afviklingen af dem efter vores vejledning.

Praktisk har du også en rolle, idet vi kan have brug for din hjælp til at holde ro og orden. Hvis vi skal på en rundvisning, vil vi bede dig danne bagtrop.

Opførsel hos os

Vi er vant til at have skoleelever på besøg og er glade for at byde inden for til spændende undervisning hos os. Men det er vigtigt, at eleverne husker, at de besøger en arbejdsplads. Derfor frabeder vi os boldspil, sneboldkampe o.lign. når eleverne besøger os omkring receptionsområdet. Vi har mange kollegaer på kontorerne, som kan føle sig forstyrret af støjende leg osv.

I vores Klimaskole har vi lidt bedre plads, da det er lidt mere gemt væk fra administrationsbygningen.

Hvad synes du om denne side?