Skip til indhold
search
arrow_drop_down_circle

Praktisk information ved besøg i Frederiksberg Forsynings Klimaskole

Har du booket for en kollega, er det meget vigtigt, at du sender denne info videre til dem.

Bemærk, at byggeriet af et nyt vandværk er i gang på vores matrikel. Det kan give mere støj end normalt.

Mødested

Det er meget vigtigt, at I møder op det rigtige sted.

Gå til krydset mellem La Cours Vej og Emil Chr. Hansens Vej - her går I ind på p-pladsen, hvor indgangen til Klimaskolen befinder sig i det bagerste hjørne.

Se mødested i Google Maps

Udendørs undervisning

Meget af tiden er vi udendørs, men en del af undervisningen foregår i ly for vind og vejr, dog med begrænset opvarmning. Påklædning skal derfor passe til vejret.

Husk

Eleverne må gerne medbringe en madpakke, en flaske vand og snacks til pauserne. Varer besøget 2 timer eller mere, er der indlagt tid til spisepause. Alternativt kan vi stoppe før tid, og I kan gå tilbage til skolen og spise.

Eleverne skal helst medbringe egne skriveredskaber.

Din rolle under besøget

Vi ser gerne, at du som lærer har en aktiv rolle under besøget. Du ved bedst, hvor eleverne er fagligt, og den viden vil vi gerne udnytte. Derfor er du velkommen til at bryde ind undervejs og koble undervisningen sammen med den viden, eleverne allerede har fra tidligere. Hvis der indgår hands on-øvelser i forløbet forventer vi, at du hjælper til med afviklingen af dem efter vores vejledning.

Praktisk har du også en rolle, idet vi kan have brug for din hjælp til at holde ro og orden.

Kontakt

Har du spørgsmål, så kontakt den ansvarlige for skoletilbuddene, projektleder Rune Jørgensen på 38 18 52 24/30 76 62 24 eller skoletilbud@frb-forsyning.dk. Tøv ikke med at tage kontakt.

Corona/Covid-19

Der gælder de samme retningslinjer for begrænsning af smitterisiko ved besøg hos os, som der gør i skolen. Vi forholder os til Sundhedsstyrelsens officielle vejledning. Vi har naturligvis adgang til håndvask, og vi gør rent før og efter jeres besøg.

Ved besøgets start opfordrer vi alle til at vaske hænder eller spritte af - det må du gerne hjælpe med at huske eleverne på.

Det er ikke påkrævet for besøgende at bære mundbind, vores ansatte er dog opmærksomme på at holde afstand til besøgene, da vi møder mange forskellige klasser. Derfor vil vores undervisere bære visir i situationer, hvor det kan være svært at holde afstand.

Hvad synes du om denne side?