search
arrow_drop_down_circle

Klima-køkkenskole

Antal elever pr. gang: 12 stk., dvs. ½ klasse.
Undervisningen veksler mellem en teoretisk og en praktisk tilgang til emnet klimavenlig madlavning. Vi fokuserer grundlæggende på fire delemner:

  • Råvarernes oprindelsessted og transport
  • Spis efter årstiden
  • Spis mindre kød og flere grønsager
  • Energiforbrug ved tilberedning

Vi spiser den mad, som vi sammen har lavet, så madpakker behøves ikke.

Varighed: 8 lektioner – 4 lektioner til forberedelse inden besøget efter vores undervisningsmanual og 4 lektioners besøg.

 

Sted: Vi mødes i receptionen på Stæhr Johansens Vej 38.

 

Fag: Madkundskab og natur/teknologi.

 

Klassetrin: 6. klasse (5. og 7. klassetrin kan deltage efter en snak med os).

Forberedelse: Download undervisningsmaterialet her som .zip-fil

Læreren forestår undervisningen inden besøget og deltager i undervisningen under besøget.

Pris: For grundskoler fra Frederiksberg er besøget gratis. For andre grundskoler er prisen kr. 2.800,- + moms pr. besøg.

Hvad synes du om denne side?