search
arrow_drop_down_circle

NyhederVi begrænser vores aktiviteter

Vi opretholder driften og sørger for sikker forsyning, men begrænser i øvrigt aktiviteten frem til og med 13. april

Frederiksberg Forsyning lukker for personligt fremmøde og begrænser vores aktiviteter for at minimere risikoen for spredning af coronavirus.

Vi koncentrerer os om at opretholde forsyningssikkerheden, så du kan være sikker på, at der er rent vand i hanen, varme i stuerne, bygas til madlavning og afledning af spildevand.

Hvad gør du, hvis du i denne særlige situation har brug for hjælp?

Har du akut brug for hjælp med vand, varme, bygas eller kloak, kan du som altid ringe til os på 38 18 50 00 – vi har døgnvagt til akutte situationer.

Du kan derimod ikke møde op på Stæhr Johansens Vej 38 med spørgsmål, betalinger mv., men du er selvfølgelig velkommen til at sende en mail til: service@frb-forsyning.dk. Vi læser og besvarer mails.

Vi lukker også ned for stort set alle vores aktiviteter i byen. Det gælder både gravearbejder og arbejde i ejendomme som fx serviceeftersyn og målerskift.

Den situation, der er skitseret ovenfor, fastholder vi til og med 13. april for at understøtte regeringens indsats for at mindske spredningen af coronavirus. Vi orienterer via hjemmeside og facebook, hvis der er ændringer til planen.

Er du vvs´er skal du være opmærksom på, at du ikke kan møde op med målere, men du kan altid skrive en mail til os på gv@frb-forsyning.dk og få råd og vejledning. Evt. nedtagne målere skal du opbevare, indtil du kan aflevere den.

   

Publiceret: 12-03-2020

Find os her

facebook twitter inster

Hvad synes du om denne side?