search
arrow_drop_down_circle

NyhederVi sørger for friske forsyninger – leveret direkte i hjemmet

Når nu vi i fællesskab skal forhindre Corona-virussen i at sprede sig for hurtigt ved at blive hjemme, så er det rart at vide, at du er sikret drikkevand, fjernvarme, bygas og afledning af spildevand alle døgnets 24 timer.

Som forsyningsselskab er Frederiksberg Forsynings leverancer, som statsminister Mette Frederiksen har erklæret, en del af de kritiske samfundsfunktioner, og derfor arbejder vi også videre som vanligt med at opretholde forsyningssikkerheden.

Dog skal det siges, at vi som resten af Danmark overholder myndighedernes anbefalinger om ikke at samles mange samme sted, og derfor er kun nødvendigt beredskab på arbejdspladsen, mens resten arbejder hjemmefra, som det er muligt.

Det betyder, at I som kunder vil opleve, at de fleste arbejder i byen, er sat i stå, og at der derfor vil komme betydelige forsinkelser på disse i forhold til, hvad vi tidligere har meldt ud. Vi har desuden lukket for personligt fremmøde på vores lokation, og al mødeaktivitet er indstillet, det gælder også møder ude hos kunderne som fx serviceeftersyn ol.

Vores akutberedskab kører som altid, så har du akut brug for hjælp med vand, varme, bygas eller kloak, kan du altid ringe til os på 38 18 50 00 – vi har døgnvagt til akutte situationer, og du kan også som altid stille spørgsmål via mail til: service@frb-forsyning.dk. Vi læser og besvarer mails.

Lad os blot for en sikkerheds skyld understrege, at der ingen fare er for Coronasmitte via drikkevand eller spildevand. Der er heller ikke aktuelt udkommet information fra ECDC og WHO, som tilråder særlige forholdsregler overfor håndtering af drikkevand eller spildevand i forbindelse med Covid-19, skriver Serum Instituttet.

Hvad angår den daglige håndtering af vand og spildevand, så er den af høj kvalitet, og de professionelle, der dagligt håndterer drikkevand og spildevand arbejder som altid med passende værneforanstaltninger.

Den situation, der er skitseret ovenfor, fastholder vi til situationen igen er sikker.

   

Publiceret: 17-03-2020

Find os her

facebook twitter inster

Hvad synes du om denne side?