Skip til indhold
arrow_drop_down_circle

Rent og miljøvenligt drikkevand – og blødere fra 2022

Hos Frederiksberg Forsyning er vores mål at levere rent vand af høj kvalitet til den billigste pris til hele Frederiksberg – og samtidig være med til at beskytte vores miljø og grundvand. Derfor har vi altid fokus på sikkerhed, kvalitet, pris og bæredygtighed, når vi henter, renser og leverer drikkevand.

Blødt vand til Frederiksberg i 2022

Hos Frederiksberg Forsyning arbejder vi hele tiden på at forbedre kvaliteten af vores drikkevand på Frederiksberg. Derfor bygger vi et nyt vandværk på Forsyningens grund på Stæhr Johansens Vej, så vi fra oktober 2022 leverer blødere vand til Frederiksberg.

Hårdt vand er ikke usundt, men det er skadeligt for installationer og apparater, der kalker til og får kortere levetid. Så udover, at blødere vand er et stort ønske blandt vores kunder, er blødt vand også mere bæredygtigt. Vandet har nu en hårdhedsgrad på 22-30 grader dH.

Hvor kommer vandet fra?

Omkring 45% af det vand, vi bruger på Frederiksberg, henter vi i Carlsberg-forkastningen, som løber gennem Frederiksbergs undergrund. Inden du modtager vandet, bliver det behandlet på vores lokale vandværk på Stæhr Johansens Vej. Resten af vandet køber vi af eksterne leverandører, som får vandet fra boringer på Sjælland.

Lær mere om, hvordan vandet bliver behandlet.

Gode råd til dig

Drikkevand er en knap ressource. Derfor er det en god idé at spare på vandet – også fordi du kan spare penge. Find inspiration til, hvordan du nemt kan skære ned på dit vandforbrug.

 

Se dit 5-års forbrug
 

Har du lavt vandtryk?
 

Drikkevandskvalitet
 

Blødt vand på Frederiksberg

Vandrør - hvem har ansvar for hvad
- ejeren af en ejendom ejer vandstikledningen frem til distributionsledningen ude i vejen. 

Find os her

facebook twitter inster